Autocom

Autocom

De Autocom CDP+ is een gebruiksvriendelijk draadloos multi-merk diagnose apparaat. Samen met een PC of laptop wordt het een krachtig stuk gereedschap voor de universele werkplaats.

De Cars software beschikt over een zeer grote database met een zeer brede dekking van de voertuigen op de markt.

De Cars CDP+ is een zeer efficiƫnt en intelligent stuk gereedschap voor de werkplaats met functies als Intelligent System Identification (ISI), Intelligent System Scan (ISS) en Intelligent System Updates (ISU). Met Cars kunt u zeer snel service functies uitvoeren, repareren en instellingen wijzigen van onnoemelijk veel voertuigen.

De CDP+ beschikt o.a. over:

  • Flight recorder
  • Ingebouwde LED verlichting in EOBD stekker voor het zoeken van de connector
  • Afneembare kabel met EOBD stekker
  • Multicolor indicator.

FLIGHT RECORDER

Een zeer bruikbaar feature van de CDP+ is de ingebouwde flight recorder. Stel de parameters in die u wenst op te nemen en sla de configuratie op in de CDP+. Sluit de CDP+ aan op het voertuig. Een trigger toets om de opname te starten vindt u op het uiteinde van het apparaat.

MULTI COLOUR INDICATOR

De CDP+ maakt gebruik van een multicolor indicator op de voorkant van het apparaat voor uitmuntende herkenbaarheid. De indicator gebruikt verschillende kleuren om de status van de communicatie aan te geven, maar ook een waarschuwing voor een te lage accuspanning van het voertuig. De accuspanning wordt ook voortdurend weergegeven op het beeldscherm!

CONNECTOR MET LED

Iedereen die een diagnosetool gebruikt weet hoe handig een zaklamp is om de connector onder het dashboard te zoeken. De CDP+ is uitgerust met een LED op de plaats waar deze het meeste nodig is: op de diagnose aansluiting.